(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrausneuvottelija, Helsinki ja Tampere
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Haemme nyt asuntovuokrausneuvottelijaa sekä Helsingin että Tampereen toimipisteisiin. Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Asuntovuokrausneuvottelijana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, asuntojen vuokraus, raportointi, asiakastapaamiset toimistolla sekä asuntonäytöillä, sopimusten hallinnointi, asuntojen markkinointi ja hinnoittelu ja muut asuntovuokrauksen monipuoliset tehtävät. Osaat ja haluat toimia tiimissä, etkä pelkää työskentelyä itsenäisesti.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja pystyt ottamaan vastuuta oman työn suunnittelusta. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia, sekä omaa autoa. LVV-tutkinto ja aikaisempi kokemus asuntojen vuokrauksesta katsotaan eduksi.

INNOVATION
Olet kiinnostunut oman työn kehittämisestä ja tarjoat omalta osaltasi uusia näkökulmia Newsecin ja asiakkaidemme toimintaan.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittelyssä ja huolehdit osaltasi muutoinkin Hyvän Vuokratavan noudattamisesta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, otathan meihin yhteyttä:

  • tehtävästä Helsingissä vastaa Hanna, hän keskustelee mielellään kanssasi lisää. Hannan tavoitat numerosta: 040 651 6345 tai voit myös laittaa sähköpostia hanna.immonen@newsec.fi
  • tehtävästä Tampereella vastaa Tuuli, hän keskustelee mielellään kanssasi lisää. Tuulin tavoitat numerosta: 010 389 6061 tai voit myös laittaa sähköpostia tuuli.pirhonen@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.7.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.