(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrauksen assistentti, Helsinki ja Turku
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Haemme nyt Asuntovuokraus-tiimiin assistenttia sekä Helsingin että Turun keskustan toimipisteisiin. Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Asuntovuokrauksen assistenttina toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Osaat ja haluat toimia osana asuntovuokraustiimiä. Palvelet asiakkaita erinomaisella asenteella ja autat tiimiä saavuttamaan yhä parempia tuloksia.

EXCELLENCE Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti muiden tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mahdollinen kiinteistöalan tuntemus sekä oma auto katsotaan eduksi.

INNOVATION Olet ongelmanratkaisukykyinen, tarjoat omalta osaltasi uusia näkökulmia ja osallistut mielelläsi erilaisiin kehityshankkeisiin. Et kuitenkaan kaihda rutiinitehtäviäkään.

INTEGRITY Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittelyssä ja huolehdit osaltasi muutoinkin Hyvän Vuokratavan noudattamisesta. Sitoudut tehtäviisi ja suoritat ne tunnollisesti ja itsenäisesti loppuun.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Hanna kertoo niistä mielellään lisää. Hannan tavoitat parhaiten sähköpostilla hanna.kanerva@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.7.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.