(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrauksen asiakaspalvelija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

TULE ASIAKASPALVELIJAKSI ASUNTOVUOKRAUKSEEN
yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Työpaikkasi on Helsingin toimipisteessämme, jossa toimit asiakaspalvelijana Back Office-tiimissämme ja avustat asiakkaidemme noin 11 000 asunnon vuokraamisessa.

Asuntovuokrauksen asiakaspalvelijana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet tärkeä osa merkittäviä asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti asuntovuokrauksen asiakkaiden palvelu puhelimitse sekä sähköpostilla, arkistointi, sopimusten hallinnointi ja markkinointimateriaalin tuottaminen. Osaat ja haluat toimia osana tiimiä. Työaika arkisin klo. 8.00-16.00.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia, erityisesti Exceliä ja omaksut nopeasti muiden tietojärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

INNOVATION
Olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta ja tarjoat omalta osaltasi uusia näkökulmia. Et kuitenkaan kaihda rutiinitehtäviäkään.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme luottamuksellisten tietojen käsittelyssä. Sitoudut tehtäviisi ja suoritat ne tunnollisesti loppuun.


Lisätietoa tehtävästä antaa Team Leader Heli Säisänen puhelin: 050 420 1163, 15.2.2018 klo 13.00-16.00 ja 20.2.2018 klo 9.00-11.00.

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@newsec.fi otsikolla ”Asuntovuokraus asiakaspalvelija”. Hakuaika päättyy 27.2.2018.