(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrareskontranhoitaja
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön. Katso, mitä voimme sinulle tarjota! 

Haemme nyt vahvistusta vuokrahallinnon asiantuntevaan tiimiin asuntovuokrareskontranhoitajan tehtävään Helsingin keskustan toimipisteeseemme. Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu. 

Asuntovuokrareskontranhoitajan tehtävässä pääset kasvattamaan omaa vuokrareskontra osaamistasi tärkeänä osana asiakkuustiimiä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen rahaliikenteen hoitaminen, reskontraraportointi kirjanpitoon, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä perinnän hoitaminen/koordinointi. 

Asuntovuokrareskontranhoitajana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Tehtävässä toimit osana kotimaisia ja/tai kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa asiantuntijatiimiä ja sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tehtävässä vastaat asiakkuuden vuokrareskontrasta, perinnästä ja nautit asiakaspalvelusta. Sinulla on myös halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Olet tottunut työskentelemään tiimissä. Sinulla on perustuntemusta ja kokemusta asuinhuoneistojen vuokrasopimuksista ja reskontrista. Sopimusten vuokrantarkistukset ovat tuttuja ja käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Toivomme, että olet tottunut palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä, suullisesti ja kirjallisesti.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, otathan meihin yhteyttä. Lisätietoa tehtävästä antaa vuokrahallinnon esimiehet:

Leena Suominen sähköposti: leena.suominen@newsec.fi tai puhelin 040 775 5090
Maarit Tsupari sähköposti: maarit.tsupari@newsec.fi tai puhelin 040 775 5080

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 26.8.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.