(Poistunut julkaisusta)

Asuntovuokrahallinnon asiantuntija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan näköalapaikalle kasvavaan vuokrahallinnon yksikköömme asiantuntijaksi!

Vuokrahallinnon asiantuntijana sinun tehtävänäsi on vastata vuokra-asumisen laskuttamiseen, rahaliikenteeseen ja perintään liittyviin asioihin. Huolehdit, että asukkaiden suoritukset kirjautuvat oikein. Hallinnoit vuokrasopimuksia ja vastaat sopimuksiin liittyvästä laskutuksesta. Koordinoit perintää perintätoimiston kanssa, teet raportointia sekä kirjanpitoon että asiakkaille. Palvelet asiakaitamme ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella monikanavaisessa palveluympäristössä. Teet myös yhteistyötä vuokrauksemme, koordinaattoreidemme, kirjanpitäjiemme ja isännöitsijöidemme kanssa. Työtehtävät sisältävät päivittäisiä ja kuukausittain toistuvia rutiineja, mutta harvoin yksikään päivä on samanlainen. Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja tarjoamme mahdollisuuden olla mukana prosessien ja asiakaspalvelun kehittämisessä

Alkumetreillä

Tulet saamaan työhösi käytännönläheisen perehdytyksen. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Myöhemminkin voit luottaa siihen, että apua ja tukea on saatavilla. Me koko tiimi haluamme, että myös sinä menestyt työssäsi.

Työskentelytapamme

Meillä on tiimissä ja talossa positiivinen tekemisen meininki. Töitä teemme paljon ja tosissaan mutta emme koskaan totisesti ja ryppyotsaisesti. Vaikka työmme on itsenäistä ja myös etänä tapahtuvaa, teemme töitä usein yhdessä. Olemme toisillemme läsnä ja kuuntelemme. Sparraamme, autamme ja iloitsemme yhdessä onnistumisesta. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin.

Miltä kuulostaa? Voisitko sinä olla etsimämme työkaveri?

Mitä sinä saat kanssamme?

  • Saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Lähes 30 osaajan tiimimme vastaa sijoitusasiakkaidemme 30 000 asunnon vuokrahallinnosta ja koko yli 560 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  • Tarjoamme elämääsi joustavuutta. Tiedämme työntekijän onnistuvan työssään parhaiten, kun työ ja vapaa-aika ovat balanssissa. Vuokrahallinnossa arkemme on välillä hektistä asiakaspalvelua ja sopimusasioiden selvittelyä sekä raportointiaikataulujen myötäilyä. Osittainen etätyö on meillä normaalia arkea siinä missä arjen joustot.
  • Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tulosten taustalla on mutkaton työyhteisömme ja onnistumiset työssämme. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja autamme aina kaveria.
  • Me panostamme ihmisiin – myös sinuun, sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle tilaa kehittyä sekä kasvaa roolissasi. Pidämme huolta osaamisestasi talon sisäisillä koulutuksilla sekä tarjoamalla koulutusta myös yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen kanssa.
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle pitkäaikainen ja luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä. Tulet siis kanssamme varmasti oppimaan uutta ja kehittymään kiinteistöalan huippuosaajaksi.

Joko vakuutuit, että me voisimme olla Sinun uusi työpaikka?

Millä taidoilla menestyt kanssamme?

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on työskentelyotteesi ja asenteesi. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja priorisointitaitoja. Kokemusta sopimusten ja numeroiden kanssa työskentelystä. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa, sinulla on reipas asenne asiakaspalveluun ja osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä alalta on eduksi, mutta ei ehdotonta.

Arvostamme jos olet suorittanut vuokravalvojan tutkinnon, perintätutkinnon tai LVV-tutkinnon, mutta tarvittaessa näitä pääsee myös meidän kauttamme suorittamaan.

Tuntuuko tehtävä sinulle sopivalta? Hienoa, kerro meille itsestäsi! 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Anna Soiluva juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Annan tavoitat päivittäin puhelimitse +358 40 1825310 klo 12-15 välillä. Voit ottaa Annan yhteyttä myös sähköpostitse: anna.soiluva@newsec.fi.

Jos päätit jo tämän roolin olevan juuri sinulle sopiva, voit hakea tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 21.9.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään vaan hae pikimmiten.