(Poistunut julkaisusta)

Asuntotuotannon Vastaavia Työnjohtajia Pääkaupunkiseudulle
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Teemme yhteistyötä usean erilaisen rakennusliikkeen kanssa hakien heille jatkuvasti uusia, motivoituneita tekijöitä juuri oikeanlaiseen ympäristöön ja yritykseen. Usean yhteistyökumppanin hyöty tulee erityisesti siitä, että voimme paremmin löytää sen juuri sinulle oikean paikan tehdä hyvää työtä pitkäjänteisesti.

Nyt etsimme asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle asuntotuotannon uudisrakentamiseen

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Vastaat työmaan kokonaisuudesta: Ihmis- ja asiajohtaminen sekä päätöksenteko työnjohtajien, urakoitsijoiden ja viranomaisten suuntaan pitäen projektitehtävät järjestyksessä.

Odotamme, että sinulla on rakennusalan soveltuva tutkinto (rakennusmestari RKM, rakennusinsinööri RI, diplomi-insinööri DI). Olet aktiivinen, oma-aloitteinen tiimipelaaja hyvillä yhteistyötaidoilla, haluat oppia ja kehittää osaamistasi entisestään.

Tarjolla on paikka hyvin tunnetun yrityksen matalassa ja nuorehkossa organisaatiossa. Voit aidosti vaikuttaa omaan työhösi myös toimintaympäristöä kehittäen. Kykyjesi ja halujesi mukaan sinulla on mahdollisuus kehittyä edelleen ja laajentaa vastuualueitasi. Työn tueksi saat hyvän perehdytyksen, asiakaslähtöisen tiimin, tarvittavat työkalut ja modernin työympäristön.

Oletko äskettäin valmistunut tuleva tähti tai kokenut pro - kuitenkin energinen ja kehityshaluinen?
Ota heti yhteyttä, jutellaan miten voimme auttaa urallasi!
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Yhteydenotot ja hakemukset luottamuksella:

* Mika Palmio 0400 53 55 53
* Lähetä hakemuksesi ja CV nettisivulla www.badenochandclark.fi

Tervetuloa haastamaan itsesi ja viihtymään töissä!