Asuntotarkastaja
Sivakka-Yhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä asuntotarkastajaa.

Etsimme joukkoomme käytännönläheistä asuntojen korjaamisen osaajaa, joka nauttii monipuolisesta toimenkuvasta ja selkeästä omasta vastuualueesta.

Tehtäviisi kuuluvat vuokra-asuntojen muuttotarkastukset ja niihin liittyvien korjaustöiden tilausten hoito ja toteutusten valvonta.

Sinulla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemus asuntojen korjaamisesta ja omaat tietotekniset perusvalmiudet. Olet omatoiminen, tartut töihin positiivisella asenteella ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti.  

Tarjoamme kiinnostavat, haastavat ja monipuoliset työtehtävät, joihin saat kattavan perehdytyksen ja oman tiimisi sekä koko työyhteisömme tuen. Meillä osaamisesi syvenee osaavien kollegoiden tuen, ajantasaisten koulutusten, tietopalveluiden ja oppimisympäristön avulla.

Henkilöstömme hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille tärkeitä asioita. Panostamme hyviin henkilökuntaetuihin ja työvälineisiin, viihtyisiin työtiloihin sekä henkilökunnan koulutukseen. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja käytössämme ovat alan parhaimmat järjestelmät. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä etätyömahdollisuus eli voit halutessasi yhdistää sekä etätyön edut että toimistolla työskentelyn. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja palkitsemiset. Nämä näkyvät henkilöstössämme työtyytyväisyytenä ja pysyvyytenä – meillä viihdytään hyvin.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 31.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Liitä mukaan CV:si ja ilmoita hakulomakkeeseen palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa isännöintipäällikkö Jouni Hautamäki puh. 044 710 8194 tai jouni.hautamaki@sivakka.fi.

Sijainti: Myllytullinkatu 4, Oulu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot