Asuntotarkastaja Pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Hei Sinä kiinteistöalaa opiskeleva ja tuleva alan ammattilainen! Haluaisitko jo nyt opiskelun ohessa kartuttaa alan työkokemusta ja päästä verkostoitumaan alan ammattilaisten pariin?

Tässä Sinulle nyt tarjotaan siihen mahdollisuus.

Haemme nyt ASUNTOTARKASTAJIA tunnetulle alan toimijalle tarvittaessa hätätarpeisiin ainakin vuoden 2021 loppuun asti.

Työnkuvanasi tulisi olemaan vuokra-asuntojen muuttoihin liittyvät tarkastukset sekä niihin sisältyvät muut tehtävät, muun muassa tarvittavien kunnostamisten ja remonttien teettäminen. Toimisit osana asiantuntijatiimiä tuottaen ratkaisuja, jotka kehittävät asuntojen ja kiinteistöjen arvoa sekä huolehdit osaltasi siitä, että sijoittaja-asiakkaat sekä heidän asukkaansa saavat asiakaslupausten mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Työ tehdään päivällä 8-17 välisenä aikana ma-pe.

Kuten kuvauksesta kävi ilmi niin jonkun verran asuntojen teknistä puolta tulisi osata ja ymmärtää ja sen lisäksi toivoisimme että Sinulla olisi jo entuudestaan hallinnassa Tampuuri- järjestelmän käyttö. Toivomuksena olisi myös että olisit luotettava ja järjestelmällinen ja muutenkin jos asiakaspalvelutaitoja löytyy niin se on aina iso +

Jos kaikki menee kuin elokuvissa (miksei menisi?) niin tämä iso asiakas mielellään haluaa Sinut myös palkata itselleen töihin, kun sen aika koittaa, joten laita hakemus jo tänään ja kerro miksi juuri Sinä olisit tähän sopiva henkilö!

Työt alkavat heti kun mahdollista joten ole nopea! Lisätietoja paikasta antaa Kaisa Saarelainen p. 0504444485 tai kaisa.saarelainen@sihti.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot