(Poistunut julkaisusta)

Asuntosiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 


KOKOAIKAISIA  ASUNTOSIIVOOJIA


pääkaupunkiseudun alueelle. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Työkuva on selkeäpiirteinen – siivoojana tehtäväsi on huoneistosiivous sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Tämän lisäksi teet perussiivouksia. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa. Asiakaskohteisiin lähdetään aamulla L&T:n autolla pääkonttoriltamme Helsingin Pitäjänmäestä.


Ajokortti on tehtävässä pakollinen Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 


Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.