Asuntosiivoojia pääkaupunkinseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Me poistamme taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan ammattilaistiimiimme tekemään itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Haemme nyt


KOKOAIKAISIA  ASUNTOSIIVOOJIA


Minkälainen työ? Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen tehtävä pääkaupunkiseudulla. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Työnkuva on selkeä – siivoojana tehtäväsi on huoneistosiivous sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Tämän lisäksi teet perussiivouksia. Tärkeä osa työtäsi on tietysti myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen palveluasenteen kera - hymyilet ja tervehdit sekä tarpeen tullen neuvot ja opastat. Asiakaskohteisiin lähdetään aamulla L&T:n autolla pääkonttoriltamme Helsingin Pitäjänmäestä.


Ketä etsimme? Toivomme, että sinulta löytyy asiakasystävällinen asenne ja reipas ote työhön. Aiempi kokemus siivoustyöstä on tehtävässä eduksi. Työn liikkuvan luonteen vuoksi tarvitset ehdottomasti B-ajokortin. Työ sisältää asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen tai englannin kielen taito on myös tärkeää.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä saat vakituisenkokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Saat käyttöösi hyvät ja modernint työvälineet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen, työntekijäkerhojen liikunta- ja kulttuurietuisuuksia unohtamatta.  

 

Kiinnostuitko?  Odotamme innolla hakemustasi! Täytäthän sen nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Jos jokin jäi mietityttämään, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353540
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT (offre32855654.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki