(Poistunut julkaisusta)

Asuntosiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

ASUNTOSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.


Toivomme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aikaisempaa siivouskokemusta enemmän arvostamme joustavaa, reipasta ja työhönsä sitoutunutta tekijää. 

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Työ pitää sisällään tyhjien asuntojen muutto- ja remonttisiivouksia. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa ja siivottavat kohteet sijaitsevat Tampereen alueella. Valittavalle henkilölle annetaan työhön kattava perehdytys, sekä mukava tiimi ympärille. 

Töitä tehdään arkipäivisin, 37,5 h/vk. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tässä on tarkoituksena siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä pikimmiten!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=448 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.