Asuntosiivooja osa-aikaiseen työhön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Asuntosiivoojia osa-aikaiseen työhön 

Etsimme asiakkaallemme asuntosiivoojia osa-aikaiseen työhön vakinaiseen työsuhteeseen. Työtehtävän viikkotunnit vaihtelevat. Työaika on arkisin klo. 7-15 välillä.  Kohteet sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Kohteiden välillä liikkuminen tapahtuu autolla, joten ajokortti on pakollinen. Työsopimuksessa noudatetaan kiinteistöalan TES:iä. 

Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä? Upeaa - saatat olla etsimämme henkilö! Työtehtävääsi kuuluvat asiakaskohteiden asuntosiivoukset, jolloin asukkaat eivät ole paikalla. 

Aikaisempi siivouskokemus tai siivousalan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on hyvä asenne työhön. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää tehtävässä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea ennalta, vaan sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi. Saat myös hyvät työvälineet käyttöösi sekä osaavan esimiehen tuen. 

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa  sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 21.1.2021.

Mikäli haluat tiedustella lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Puhelintiedustelut ma-pe klo. 9–13 välisenä aikana.

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5608665
elina.huuskonen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot