(Poistunut julkaisusta)

Asuntosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tehtävän kuvaus


Asuntovuokrausyksikkö hoitaa sosiaali- ja terveystoimialan tukiasuntojen, kaupungin työsuhdeasuntojen, sekä kaupungin omistamien asunto-osakkeiden vuokraustoimintaa. Yksikön toimintaa kehitetään aktiivisesti.


Haemme nyt joukkoomme ASUNTOSIHTEERIÄ äitiys-ja vanhempainvapaan ajalle.

Tehtävänäsi on vuokrasopimushallintoon ja sopimusrekisterin ylläpitoon liittyvät toimenpiteet, sekä saumaton yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalvelu ja neuvontatyö ovat olennainen osa työtäsi. Myös maksusopimusten laatiminen, vuokrankorotusajot ja oikeudellisen perinnän valmistelu kuuluvat tehtäviisi.

Sinulla on alalle soveltuva tutkinto (esim. merkonomi, tradenomi) ja hyvä kokemus vuokraustoiminnasta tai kiinteistöalalta, tunnet myös AHVL:n hyvin. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä tarvitset vastuuntuntoista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Englannin kielen taito on välttämätön asiakaspalvelutehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Saat myös Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa.
Kelpoisuusehto


Vähintään toisen asteen tutkinto, alempi korkeakoulututkinto. Englannin kielen taito.

Luemme eduksi


06.11.2019