(Poistunut julkaisusta)

Asuntosihteeri (2 tehtävää)
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Sinä kokenut ja osaava vuokraustoiminnan ammattilainen, tule vahvistamaan vuokraustiimiämme!

Haemme kahta ASUNTOSIHTEERIÄ tilapalveluiden asuntovuokrausyksikköön.

Tilapalvelujen asuntovuokrausyksikkö vastaa sosiaali- ja terveystoimialan erityisryhmien tukiasuntojen, kaupungin työsuhdeasuntojen sekä kaupungin omistamien asunto-osakkeiden vuokrauksesta.

Tehtäviisi kuuluu vuokrasopimusten tekeminen, asumisaikainen reklamaatioiden käsittely- ja selvittelytyö AHVL:n mukaisin toimin, maksusuunnitelmien tekeminen, sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Sinulla on jo vahva työkokemus asuntovuokraustoiminnasta, tunnet vuokralainsäädännön ja ARA-säädökset. Myös välivuokrausmalli on sinulle tuttua. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tampuuriosaaminen on sinulle eduksi.

Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pystyt tuottamaan myös sujuvaa tekstiä suomen kielellä. Englanninkielen taito on tehtävässä välttämätön.

Tehtävässä tarvitset vastuuntuntoista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta, sekä iloista asennetta.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana.

Tehtävän kelpoisuusehto: Alalle sopiva tutkinto, esim. merkonomi tai tradenomi ja/tai kiinteistöalan koulutus.