(Poistunut julkaisusta)

Asuntosalkunhoitaja
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2020

Haemme asuntosalkunhoitajaa Varman sijoitustoimintoon

Haemme sijoitustoiminnon kiinteistöt-osastolle kehityshenkistä asuntosalkunhoitajaa / kiinteistöpäällikköä. Tehtävässä vastaat Varman vuokra-asuntosalkusta tehden tiivistä yhteistyötä asuntojen vuokrauksesta ja huollosta vastaavien kumppaniemme kanssa, joiden työtä johdat. Työskentelet osana innovatiivista tiimiä ja osaamisesi ja taustasi tukemana pääset optimoimaan asuntosijoitustemme tuottoa ja vuokralaistemme asiakaskokemusta. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä strategista ja itsenäistä otetta.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta 
  • halua uudistua ja uudistaa toimintaa sekä kyky ennakoida tulevaa
  • rakentavaa asennetta ja itsenäistä otetta
  • ymmärrystä arvonluonnista kiinteistöliiketoiminnassa sekä markkinointikokemusta
  • vahvaa tahtoa asukaskokemuksen johtamiselle ja sopivaa teknistä osaamista

Jos olet haasteita hakeva, kehitysmyönteisen asenteen omaava ja sydämesi sykkii asukaskokemuksen kehittämiselle, tehtävä on sinua varten. Tarjoamme hyvät ja osaavat kollegat, innostavat työtilat sekä rutkasti töitä!

Varma on merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja ja kiinteistösijoituksiimme kuuluu suorien kiinteistösijoitusten lisäksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistörahastoja. Meille on tärkeää laadukkaiden toimitilojen ja vuokra-asuntojen tarjoaminen etenkin hyvien liikenneyhteyksien ääreltä kasvukeskuksissa. Varma on omalla pääomalla toimivana kiinteistösijoittajana tehnyt merkittäviä kiinteistöinvestointeja ja kehitämme aktiivisesti omaa kiinteistökantaamme sitä jalostamalla. Monipuoliseen hankekantaamme kuuluu niin toimitiloja, asuntoja, oppilaitoksia kuin hotelleitakin.

Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan sekä vastuullista ja ketterää työkulttuuriamme. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio puh. 050 526 6886. Soittoajat 18.6. klo 8-9, 22.6. klo 15-16, 24.6. klo 14.30-15.30 sekä 6.8. klo 12-13.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 10.8.2020 mennessä.