(Poistunut julkaisusta)

Asuntorakennuttamisen valvoja
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt

ASUNTORAKENNUTTAMISEN VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Vastaat itsenäisesti tai osana tiimiä asuntorakennuttamisen toimeksiantojemme valvonnasta. Kohteesi ovat pääasiassa asuntopuolen uudis- tai peruskorjaushankkeita, mutta mahdollisesti myös muun tyyppisiä taustasi mukaan. Sinulla on soveltuva koulutustausta sekä osaamista ja halua olla ohjaamassa laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen. Hankkimasi alan pätevyydet ovat plussaa, mutta kannustamme lisäopintoihin myös työsuhteesi aikana.

Haemme tehtäviinsä sitoutuvaa osaajaa tiimiimme ja edellytämme sinulta vähintään noin viiden vuoden työkokemusta valvontatehtävien hoitamisesta tai tätä pidempää kokemusta työmaan vastaavana työnjohtajana. Yhteistyö- ja viestintätaitosi ovat hyvät toimiessasi eri osapuolten kanssa sujuvasti niin talon sisällä kuin eri hankkeissa toimivien muiden osapuolten kanssa. Käyttöösi saat nykyaikaiset valvonnan työkaluohjelmat.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Asuntorakennuttamisen projektijohtaja, ryhmäpäällikkö Juhani Ristola, puh. 050 351 8455. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Asuntorakennuttamisen valvoja, PKS”.