(Poistunut julkaisusta)

Asuntorakennuttamisen projektipäällikkö
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt

ASUNTORAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi ja kiinnostuksen kohteesi. Vastaat osaltasi asuntorakennuttamisen toimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta johtamalla projektiorganisaatiota tyypillisesti hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävä sisältää suunnittelun hankintaa ja ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista. Tehtäväsi saattavat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita asiantuntijatehtäviä, joissa toimit tilaajan yhteyshenkilönä. Projektisi voivat olla niin peruskorjaus- kuin uudiskohteitakin.

Arvostamme kokemustasi asuntohankkeista rakennuttamisen puolelta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus ja hankkimasi alan pätevyydet ovat plussaa, mutta kannustamme lisäopintoihin myös työsuhteesi aikana. Onnistuaksesi asuntorakennuttamisen projektipäällikön tehtävässämme työskentelet korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne johtotähtenäsi. Yhteistyö- ja viestintätaitosi ovat hyvät toimiessasi eri osapuolten kanssa sujuvasti niin talon sisällä kuin eri hankkeissa toimivien muiden osapuolten kanssa.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Asuntorakennuttamisen projektijohtaja, ryhmäpäällikkö Juhani Ristola, puh. 050 351 8455. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Asuntorakennuttamisen projektipäällikkö, PKS”.