(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyynnin myyntikoordinaattori
Avain Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme Avain Asuntomyyntiin Lahteen ASUNTOMYYNNIN MYYNTIKOORDINAATTORIA. Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn asiakaspalvelun ja asuntomyynnin parissa.


Avain Asuntomyynnin myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on hoitaa Lahden myyntitoimistomme asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. puhelinpäivystystä, asiakaspalvelua, sopimusten valmistelua, järjestelmien ylläpitoa sekä myynnin tukitehtäviä nopeissa asiakaspalvelutilanteissa. Olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa vastaat asiakaspalvelusta sekä myynnin tukitoimista myyntitoimistossa yhteistyössä myyjien ja isännöinnin kanssa. Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista kehittää työn mukana.
Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, taitoa reagoida nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa, kokemusta asiakaspalvelusta sekä reipasta asennetta myyntityön tukena.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita, arvostamme LVV tai LKV tutkintoa. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tarjoamme sinulle: 

• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa Ruut Vesenterä, myyntipäällikkö, puh. 040 173 6771.
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen ma 18.3.2019 mennessä: ruut.vesentera@avainyhtiot.fi