(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyynnin koordinaattoreita
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Triplan Living Lobby-toimipisteeseen

ASUNTOMYYNNIN KOORDINAATTOREITA

Helsinki

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Etsimme kauppakeskus Triplan Living Lobby-toimipisteeseemme asuntomyynnin koordinaattoreita. Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa asiakaspalvelutyössä niin paikan päällä Living Lobbyssa kuin chatin ja puhelimen välillä asiakkaitamme palvellen.  Palvelet asiakkaitamme niin asuntomyyntiin, asuntovuokraukseen, materiaalivalintoihin kuin muutostöihin liittyen. Tarvittaessa ohjaat asiakkaan eteenpäin oikealle henkilölle asuntomyyntitiimissä. Toimenkuvaan voi lisäksi sisältyä esimerkiksi asuntoesittelyissä avustamista ja promootio-/asiakastilaisuuksien järjestely- sekä muita tehtäviä.

Triplan Living Lobby on auki maanantaista sunnuntaihin aamuyhdeksästä iltayhdeksään, ja sunnuntaisin klo 11-19. Asuntomyynnin koordinaattorina osallistut toimipisteen päivystysrinkiin, ja tehtäväsi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävät ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia ja niiden arvioitu kesto on maaliskuun 2021 loppuun.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme joukkoomme ahkeran, aikaansaavan ja iloisen työskentelyotteen omaavia osaajia, joilla langat pysyvät käsissä tiukemmassakin paikassa. Olet palvelualtis ja joustava niin asiakkaidemme kanssa toimiessa, kuin omassa työyhteisössä ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Huolellinen ja tarkka työskentely on sinulle luontaista, ja osaat myös tarvittaessa priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviäsi laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Omaksut nopeasti uusia asioita, mutta työskentelet johdonmukaisesti myös kiireisempinä hetkinä ja reagoit alati muuttuviin tilanteisiin ketterästi. 

Tehtävään et tarvitse aiempaa työkokemusta tai koulutusta asuntomyynnin parista, vaan tärkeintä on asiakaskeskeinen työskentelytapa ja positiivinen ote työhön. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Miksi YIT?

Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita tiiminvetäjä Jenni Anttilalle, puh. 040 745 7067.

HAE TEHTÄVÄÄN 1.3.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!