(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyynnin apulaisia
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme asuntomyyntiimme

ASUNTOMYYNNIN APULAISIA

Asuntomyyntitiimimme apulaisena avustat esimerkiksi asuntoesittelyissä, osallistut kanssamme promootiotilaisuuksiin, sekä asiakaspalveluchattimme pyörittämiseen.  Esittelyissä ja promootiotilaisuuksissa keräät asiakkaidemme yhteystietoja myöhempää yhteydenpitoa varten sekä esittelet myynnissä olevia asuntojamme myyntineuvottelijoidemme apuna. Olet avainasemassa tukemassa myyntineuvottelijoitamme, ja varmistat esittelyiden sujuvuuden sekä erinomaisen asiakaspalvelun.

Ruuhka- ja loma-aikoina huolehdit asuntomyynnin puhelinasiakaspalvelusta ja pidät asuntomyynnin avoinna aukioloaikoinamme Helsingin Panuntiellä.

Asuntomyyntimme alueella myynnissä ovat mm. Uudenmaan, Hämeenlinnan ja Riihimäen kerrostaloasunnot sekä pientalot pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa avustat myös Lahden alueemme tiimiä tapahtumien järjestämisessä.

Tehtävät ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia vuoden 2019 loppuun asti.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme joukkoomme ahkeran, joustavan ja positiivisen työskentelyasenteen omaavaa tiimipelaajaa. Hyppäät sujuvasti mukaan uusiin tilanteisiin ja kohtaat rohkeasti asiakkaitamme niin erilaisissa tilaisuuksissa kuin koteja esitellessä. Olet aidosti kiinnostunut asuntomyynnistä, ja innostuksesi välittyy sinusta. Hymysi tarttuu, ja kanssasi on mukavaa tehdä töitä.

Vaihtelevat työskentelyajat sopivat sinulle työn painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttämiseen.  

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Riikka Korkia-ahoon puh. 050 362 4305.

Hae tehtävään 27.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!