(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
Hartela Etelä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme innostavaa ja innostuvaa tyyppiä vahvistamaan asuntomyynnin myyntitiimiä Hartela Etelä-Suomeen.

Tarjoamme sinulle monipuolista roolia myynnin parissa sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Etsimämme osaaja innostuu päivittäisestä myyntityöstä, on kielitaitoinen ja valmis toimimaan vuorovaikutuksessa moninaisten yhteistyötahojen kanssa.

Sinulla on intohimoa myynnin ja sijoittamisen maailmaan sekä ennakkoluuloton ote muutoksiin ja kehittymiseen.

Eduksesi katsotaan kokemus uudiskohteiden myynnistä ja Etelä-Suomen alueen markkinatuntemus. Arvostamme myös osaamista ja ymmärrystä rakentamisesta, LKV pätevyys ja RS asioiden tuntemus on eduksi. Englannin kielen taito on työssä menestymisen kannalta välttämätön.

Meillä Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on monipuoliset edut. Hartelassa henkilöstön hyvinvointiin on panostettu laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksilla.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pikaisesti ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 23.10. mennessä osoitteessa rekrytointi@hartela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asuntomyyntipäällikkö Päivi Säviaho, puh. 040 3560911, arkipäivisin klo 10-12.