(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme asuntomyyjää!

Tule kanssamme tekemään lisää tyytyväisiä asiakkaita. JM Suomen asuntomyyjä vastaa sekä suunnitteilla että rakenteilla olevien ja valmiiden uusien asuntojen myynnistä ja varauksista. Kohteemme ovat pääkaupunkiseudulla. Ensisijaisen tärkeää on kyky tunnistaa asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet ja kyky löytää ratkaisuja unelmiin. Kohteemme ovat RS-järjestelmässä ja etsimmekin myyjää, joka ymmärtää uudiskohteiden ihanuuden!

Asunto on ihmisen elämän isoin kauppa. Asuntomyyjän tärkeimpiä ominaisuuksia onkin luotettavuus ja kyky paneutua asioihin. Työtehtäviin kuuluu myös tulevien kohteidemme asiakaskartoitus, joten hyvien verkostojen rakentamisen taito on olennaista.

Asuntomyyjä työskentelee osana myynti- ja markkinointitiimiä, jossa myynti- ja markkinointijohtajan lisäksi työskentelee neljä markkinoinnin- ja kaksi myynnin ammattilaista. Asuntomyyjämme toimivat tiiviissä yhteistyössä projektinjohdon ja työmaiden kanssa. Lisä- ja muutostöistä meillä vastaavat omat sisustuskoordinaattorimme.

JM-kodissa on aina joku juju, jotain joka yllättää ja tekee asunnosta erilaisen. Valoa, hauskoja ideoita, paljon mahdollisuuksia sisustaa. Jos myös sinulta löytyy juju tai useampia takintaskustasi, olet etsimämme henkilö. Toivomme rohkeaa asennetta, sisua, out-of-the-box –ajattelua ja kokemusta kuluttajamyynnistä.

Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista yrittäjähenkisyyttä. Tarjoamme sinulle, kova tuloksentekijä työtä mutkattomassa hauskassa jengissä ja kasvavassa yrityksessä.

Tutustu ilmoitukseen ja hae paikkaa JM Suomi Oy:n sivuilta

Haethan tehtävään ma 24.2.2020 alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.