(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
Foudia Housing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Uusien projektien käynnistyessä ja liiketoiminnan kasvaessa Foudia Housing hakee vahvistusta myyntitiimiinsä.

Etsimme nyt uudiskohteiden asuntomyyjää pääkaupunkiseudulle.

Vuonna 2020 tuotannossa on yhteensä noin 15-20 erillistä projektia, joissa kaikissa yhteensä noin 250 asuntoa. Foudia on keskittynyt toimimaan Helsingin seudulla erillis- ja rivitalokohteissa. Keskeisinä kriteereinä uusille hankkeille ovat hyvä sijainti, laadukas ja mielenkiintoinen design sekä kohteiden kilpailukyinen hinnoittelu.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja menestyksekästä näyttöä (vähintään 3 vuoden osalta) uudisasuntojen myynnistä mielellään rakennusliike ympäristöstä.  Uudiskohteiden myynnin ja markkinoinnin ajankohtaista osaamista mm. PDX-tuntemus. Kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä myynnissä. Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työskentelet yhtä sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisesti.  Tärkeää on olla asiakkaiden tavoitettavissa asuntokaupalle tyypillisellä tavalla myös virka-ajan ulkopuolella ja toimia kohdenäytöissä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin koordinoidusti muiden myyjien kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtelevat uudiskohteet myytäväksi. Yhteistyökykyisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Kilpailukykyisen palkkauksen, etuineen ja bonuksineen, kokemuksesta riippuen. Laajat työterveyspalvelut sekä lisäkoulutusmahdollisuudet.

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2019 Personnelin kotisivujen kautta www.personnel.fi/avoimet työpaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Miikka Uurto p. 050 527 1868 tai miikka.uurto@personnel.fi.