(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Lujatalolle asuntomyyjää.

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti noin 1600 ammattilaisen voimin. Luja on kestävän rakentamisen edelläkävijä niin betoni- ja kuivatuotteiden valmistajana kuin uudis- ja korjausrakentajana. Lujatalo on sekä asunto- että toimitilarakentaja, jonka erikoisalaa on peruskorjaus sekä energiatehokas rakentaminen.

Asuntomyyjän tehtävä on uusi tällä alueella.

Olethan asiakaspalvelutaitoinen, myyntihenkinen tiimipelaaja? Toivomme asuntomyyjältä useamman vuoden työkokemusta alan tehtävistä sekä LKV-tutkintoa. Pirkanmaan markkina-alueen tuntemus ja RS-sopimusten osaaminen ovat eduksi.

Työt alkaisivat asuntorakentamisen kohteiden parissa. Työssä voit toteuttaa itseäsi ja  olla luova. Työskentelyalueena on Pirkanmaa, mutta teet yhteistyötä myös muualla työskentelevien kollegoiden kanssa.

Jos haluat itsenäisen ja joustavan työn perheyhtiössä, joka aidosti välilttää henkilöstöstä,  tämä on sinun paikkasi! Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat elo-syyskuussa, sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.