(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme asuntomyyntiimme Tampereelle

ASUNTOMYYJÄÄ

Etsimme osaavaan joukkoomme asuntomyyjää monipuolisten ja haastavien tehtävien pariin Tampereelle. Myyntineuvottelijanamme tehtäväsi on saattaa ihmiset ja kodit yhteen - löytää asiakkaillemme sopivin YIT koti ja päinvastoin. Myytävien kotien lisäksi työskentelet myös meillä vuokrattavana olevien asuntojen parissa. Myyntityön lisäksi seuraat markkinatilannetta, ja huolehdit asiakkaistamme pitkäjänteisesti niin ennen uuden kodin löytymistä kuin sen jälkeenkin.

Olisitko sinä etsimämme tekijä?

Olet kunnianhimoinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen myyjä, joka ei pelkää haasteita. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asuntomyynnin parista ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ja asiakkaidemme unelmien toteuttaminen ovat sinulle sydämen asia. Myyntineuvottelijallemme olennainen ominaisuus on intohimoinen suhtautuminen työhön, halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässä.

Myyntineuvottelijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennus- tai kaupallisen alan koulutusta, LKV- ja Kiat-tutkinnot ovat vahva etu. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, mutta pystyt tarvittaessa työskentelemään myös yksin. Käytät tietokonetta ja IT järjestelmiä sujuvasti, olet joustava työskentelyaikojen suhteen ja langat pysyvät käsissäsi niin vilkkaimpina kuin rauhallisempina myyntisesonkeina. Palvelet luontevasti myös englantia puhuvia asiakkaitamme.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Maarit Kelloniemeen, puh. 050 368 2263.

Hae tehtävään viimeistään 24.2.2019 ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.