(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Myyjä Lakean toimipisteelle Jyväskylään


Haemme Lakealle monipuolista asuntokaupan osaajaa, etsimämme henkilö tulee työskentelemään osana Jyväskylän toimipistettä, tukenaan koko Lakean organisaatio. Haemme hyvää tyyppiä, joka tekee työnsä huolellisesti iloista asennetta unohtamatta.

 


Lakea


Lakea tarjoaa palveluita asunnon vuokrauksesta omistusasuntoihin ja isännöintipalveluista rakennuttamiseen. Lakea toteuttaa rohkeasti uudistuksia toiminnassaan, loistavina esimerkkeinä kuluttajaystävällinen Omaksi-rahoitusmalli ja puurakentamisen kehittäminen. Lakea tarjoaa nuorekkaan ja viihtyisän työympäristön ja hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Tutustu Lakeaan tarkemmin tästä linkistä: LAKEA.
 

---------- 

Tarkempi info työtehtävästä:

Rakennuttamishankkeiden läpivienti yhdessä projektipäällikön kanssa. Hankkeet sisältävät monipuolisia työtehtäviä alueiden valinnasta, kohteiden markkinointiin ja raportointiin. Päävastuualueena asuntomyynti kuluttaja- ja sijoittaja-asiakkaille.


---------- 

 

Mitä odotamme hakijalta:


Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta, valmiita verkostoja ja kykyä luoda uusia. Monen asian yhtäaikaista hallintaa ja paineensietokykyä. Hakemallamme henkilöllä on käsitys tämän päivän asuntokaupasta ja sen markkinoinnista. Tuloshakuinen asenne, nuorekas työote ja halu tulla osaksi loistavaa työyhteisöä. Silkkaa plussaa on, jos rakennuttaminen on jo ennestään tuttua.


Odotamme työnhakijalta:

-PDX-järjestelmän tai vastaavien käyttötaitoa

-Vastuullisuutta, ammattiylpeyttä ja iloista työotetta

-Kokemusta kiinteistöalalta

-Laaja-alaista näkemystä asuntokaupan osa-alueista

-Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja

 

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkkaus:

Lakea tarjoaa työntekijälle paikan nykyaikaisessa, kasvavassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut.

Palkkaus koostuu hyvästä pohjapalkasta ja kannustavasta provisiosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan / sopivan henkilön löydyttyä.

 

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kautta. Me Smilellä haluamme sinut töihin, joten  jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mukaan CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 10.10.2018. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Karhu
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0406743630
sini.karhu[at]smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.