(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä (Skanska Kodit)
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Haemme asuntomyyjää Ouluun

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Olemme toteuttaneet Oulussa useita merkittäviä asuntohankkeita, kuten Valkean kauppakeskuksen ylle kohoavan Pajarinkulman sekä arkkitehtuurillaan kunniamaininnan Pohjois-Suomen paras rakennusteko -kilpailussa ansainneen Puistovahdin. Parasta aikaa kehitämme ja rakennamme koteja kasvukeskusten parhaille paikoille, kuten Oulun Myllytulliin vanhan koulutuskeskuksen alueelle ja Vaaranpuiston viereiselle asuinalueelle.


Mitä pääset tekemään?

Asuntomyyjänä työskentelet osana Skanska Kotien valtakunnallista tehokasta ja ammattitaitoista myyntitiimiä. Pääset myymään upeita koteja Oulun alueen parhailla paikoilla. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen sekä erinomainen ja aktiivinen asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asioita, ja saatkin kaupat tehtyä juuri sen ansiosta. Olet intohimoinen myynnin ammattilainen, etkä jää laakereillesi lepäämään ennen kuin kaikille kaupan oleville kodeille on löydetty omistaja.

Hoidat asiakassuhteita niin, että mahdolliset asiakkaat tietävät etsivänsä uutta kotiaan parhaan ja luotettavimman asiantuntijan avulla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme löytävät heidän toiveensa ja tarpeensa täyttävän kodin. Lisäksi olet mukana uusien projektien suunnittelussa ja osallistut aktiivisesti myynnin kehitysprojekteihin.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää asiantuntijuuttasi ja laajentaa ammattitaitoasi rakennettavien kohteiden hallinnollisiin rakennuttajatehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

  • näyttöä menestyksellisestä asuntomyynnistä, erityisesti uudisasuntokaupasta
  • LKV-pätevyyttä
  • asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta
  • aktiivista ja joustavaa myyntiotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • eduksesi katsotaan aiempi kokemus ja kiinnostus hallinnollisiin rakennuttajatehtäviin
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, eduksesi katsotaan ruotsin ja englannin kielen taito
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana myyntihenkistä tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.5.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma (p. 040 844 8630, marja.kuosma@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja Skanska Kodeista. Tavoitat Marjan puhelimitse perjantaina 15.5.2020 klo 9-10 ja/tai keskiviikkona 20.5.2020 klo 10.30-11.30. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!