(Poistunut julkaisusta)

Asuntomyyjä /Kiinteistönvälittäjä
Foudia Housing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Foudia Housing Oy on rakennuttamiseen erikoistunut projektinjohto-organisaatio, joka on tähän mennessä toteuttanut kymmeniä asuntoja Suomen kasvukeskuksissa. Tällä hetkellä rakenteilla tai suunnitteilla on noin 160 asuntoa. Yhtiön tavoitteena on kasvaa kannattavasti siten, että vuonna 2019 Foudian rakennuttamia asuntoja valmistuu 80 kappaletta. Foudian systemaattinen toimintamalli mahdollistaa hallitun kasvun pienellä ja tehokkaalla organisaatiolla.

Etsimme nyt heille uudiskohteiden asuntomyyjää pääkaupunkiseudulle.

Asuntomyyjä vastaa Foudia Housing Oy:n uudiskohteiden myynnistä. Kohteiden näytöt ja esittelyt tapahtuvat sekä tonteilla että toimistolla. Pidät tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin kartoittaen heidän toiveensa ja vaatimuksensa. Asuntomyyjän työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, joten järjestelmällisyys ja ajanhallintataidot tulee olla hyvin hallinnassa. Työn luonteeseen kuuluu myös, että työtä on usein iltaisin sekä viikonloppuisin.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä uudiskohteiden myynnistä. Voit olla koulutukseltasi esim. LKV, mutta se ei ole välttämättömyys. Myynnin ammattilaisena on tärkeää, että teet vahvaa ja systemaattista vaikuttamistyötä asiakkaissa sekä rakennat luottamusta. Olet henkilönä positiivinen ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot. Olet tavoitteellinen ja intohimosi on saattaa neuvottelut valmiiksi kaupoiksi. Suomen kielen ohella tulet sujuvasti toimeen myös englannin ja mahdollisesti ruotsin kielellä.

Foudia Housing tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle itsenäisen ja vastuullisen roolin. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, minkä lisäksi voit vaikuttaa palkkaasi tulostesi kautta. Yhtiöllä on mahdollisuus järjestää auto käyttöösi. Vahvasti kasvavassa yrityksessä tekemisen meininki on hyvä ja yhteishenki erinomainen.

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari, 050 470 8331.