(Poistunut julkaisusta)

Asuntomanageri/tiimivastaava sekä tekninen manageri
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme Helsingin toimistoomme

ASUNTOMANAGERIA/TIIMIVASTAAVAA SUURASIAKKAAMME VUOKRA-ASUNNOILLE

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän asiakkaamme omistamien vuokra-asuntokohteiden manageerauksen parissa. Toimit asiakkuudessa neljän hengen manageritiimin operatiivisena esimiehenä, jolloin työhösi sisältyy monipuolisesti kiinteistö- ja asukashallintoa sekä kiinteistöjen ja asuntojen ylläpitoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet ennakoivasti ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut kehittämään itseäsi ja tiimiäsi. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulla on taustallasi soveltuva rakennus- tai talotekninen koulutus. Kiinteistöalan koulutus ja/tai kokemus on Sinulle eduksi. Arvostamme myös aiempaa näyttöä esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

TEKNISTÄ MANAGERIA SUURASIAKKAAMME VUOKRA-ASUNNOILLE

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän asiakkaamme omistamien asuntoyhtiöiden korjaustoiminnan parissa. Työhösi sisältyy kiinteistöjen kunnossapitoon, PTS-suunnitteluun ja energianhallintaan sekä rakennuttamiseen liittyviä tehtäviä.

Olet ahkera ja innostunut itsesi sekä työsi kehittämisestä. Toimit ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva koulutus. Kiinteistöalan kokemus on Sinulle merkittäväksi eduksi, erityisesti osaamisesi vuokra-asuinkiinteistöjen parista auttaa Sinua menestymään tehtävässä. Voit myös olla vastavalmistunut ja/tai alalle suuntautuva.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamisen palveluja tuottavassa yrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Molempiin tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Antti Tikkanen, puh. 040 663 9128, soittoaikoina ma 11.6. klo 12-13 tai ti 19.6 klo 12-13. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää su 24.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8c8f5282 . Liitä mukaan hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen.  Kirjaa hakulomakkeen vapaatekstikenttään kumpaa tehtävää haet.