(Poistunut julkaisusta)

Asuntomanageri/hallinnollinen isännöitsijä sekä tekninen manageri
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2019

Etsimme Helsingin toimistoomme

ASUNTOMANAGERIA/HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ VUOKRA-ASUNTOKOHTEISIIN

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän suurasiakkaamme omistamien vuokra-asuntokohteiden isännöinnin ja manageerauksen parissa. Työnkuva on monipuolinen, johon kuuluu mm. kiinteistö- ja asukashallintoa, taloudenpitoa sekä kiinteistöjen ja asuntojen ylläpitoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet ennakoivasti ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja joustava sekä innostunut kehittämään itseäsi. Sinulla on itsenäinen ja ennakoiva työskentelyote, positiivinen asiakaspalveluasenne, hyvä paineensieto-, organisointikyky ja neuvottelutaito. Kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulla on alalle sopiva koulutus sekä työkokemus. Arvostamme erityisesti suoritettuja alan tutkintoja (esim. IAT, ITS, IEAT, AIT ja/tai FMA).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän suurasiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

TEKNISTÄ MANAGERIA VUOKRA-ASUNTOKOHTEISIIN

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän suurasiakkaamme omistamien asuntoyhtiöiden korjaustoiminnan parissa. Työhösi sisältyy kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoon sekä rakennuttamiseen liittyviä tehtäviä.

Olet ahkera ja innostunut itsesi sekä työsi kehittämisestä. Toimit ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja/tai soveltuvasta kiinteistöalan tehtävästä hankittu aiempi osaaminen.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamisen palveluja tuottavassa yrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Molempiin tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Antti Tikkanen, puh. 040 663 9128, soittoaikoina ke 9.1. klo 12-13 tai to 17.1. klo 12-13. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen su 20.1.2019 mennessä osoitteeseen:

Asuntomanageri/hallinnollinen isännöitsijä:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d0d69510

Tekninen manageri: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bb92a30f