(Poistunut julkaisusta)

Asuntomanageri ja tekninen manageri
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2019

Haemme pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen  

KAHTA HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ /ASUNTOMANAGERIA

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien suurasiakkaidemme omistamien vuokra-asuntokohteiden hallinnollisen isännöinnin/ manageerauksen parissa. Työnkuva on monipuolinen sisältäen asunto-yhtiöiden hallintoon ja taloudenpitoon, kiinteistöjen ja asuntojen ylläpitoon sekä kunnossapidon koordinointiin ja palveluntuottajaverkoston johtamiseen liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntija-tiimiä ja huolehdit osaltasi siitä, että sijoittaja-asiakkaamme ja heidän asukkaansa saavat asiakas-lupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Apuna tehtävän hoidossa ovat mm. asiakaspalvelukeskuksemme, talouspalveluyksikkömme, tekninen isännöinti sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tehtävään ei sisälly iltakokouksia.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempi työkokemus, omaat itsenäisen ja ennakoivan työskentelyotteen, positiivisen palveluasenteen, hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn sekä sujuvat yhteistyötaidot.


TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ / TEKNISTÄ MANAGERIA
 

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän suurasiakkaamme omistamien asuntoyhtiöiden teknisen isännöinnin / manageerauksen parissa. Työnkuva on monipuolinen sisältäen kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoon sekä pitkän tähtäimen korjaustoimintaan liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntijatiimiä tuottaen ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa ja huolehdit osaltasi siitä, että sijoittaja-asiakkaamme sekä heidän asukkaansa saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aiempi työkokemus, omaat itsenäisen ja ennakoivan työskentelyotteen, positiivisen palveluasenteen, hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn sekä sujuvat yhteistyötaidot.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtävän näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä, vakituisen työn hyvässä porukassa sekä ison talon edut. Perehdytämme sinut huolella ja tarjoamme myös jatkossa koulutusta tarpeesi mukaan.

Kiinnostuitko? Kaikkiin tehtäviin liittyviin tiedusteluihin vastaa Petri Ihalainen, puh. 010 228 5591 arkisin klo 9-16. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.12.2019 mennessä osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9bf4fecf

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kirjaa hakemukseen selkeästi kumpaa tehtävää haet.