(Poistunut julkaisusta)

Asunto- ja kiinteistökauppariidoista kiinnostunut juristi. Hae meidän työkaveriksi!
Kiinteistölakimies Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

 

Etsimme Tampereelle ja Turkuun kahta asuntokaupan riitoihin perehtynyttä lakimiestä sekä kahta avustavaa lakimiestä. 

Tampereen asiakasmäärämme jatkuvasti kasvaessa, laajennamme kevään aikana uusiin, suurempiin tiloihin Tampereen parhaalle liikepaikalle avattavalle uudelle ja nykyaikaiselle toimistolle. Tampereelle etsimme asuntokaupan riitoihin perehtynyttä lakimiestä sekä avustavaa lakimiestä 1.3.2020 alkaen vakituiseen työsuhteeseen. Turkuun etsimme kokenutta lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen ja avustavaa lakimiestä auskultoinnin sijaiseksi ajalle 1.3.2020-31.3.2021. 

Työssäsi vastaat asunto- ja kiinteistökaupan vaativista toimeksiannoista asuntokaupan reklamaatioista oikeudenkäynteihin. Siksi edellytämme sinulta ahkeruutta ja yrittäjämäistä otetta työelämään, kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia ja kiireellisiä tehtäviä sekä kiinnostusta ja halua kasvaa kiinteistöjuridiikan ammattilaiseksi. Kyky sovitella ja neuvotella ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksiasi. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä epäröi pyytää neuvoa kollegoilta tarvittaessa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta asuntokauppariitojen hoidosta, suoritettua auskultointia, asianajajatutkinnon suorittamista sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana. Kokemus riita-asioiden hoitamisesta oikeudessa on eduksesi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit, jatkuvan koulutuksen sekä mahdollisuuden edetä organisaatiossamme vastuullisiin asiantuntija- / johtotehtäviin. Työntekijöidemme viihtyminen on meille tärkeää, sillä uskomme, että tyytyväisyys näkyy myös työn laadussa.

Tarjoamme oikeaa työtä, oikeiden ihmisten kanssa, oikeudenmukaista palkkaa vastaan

Työssäsi saat perehtyä mielenkiintoisiin riita-asioihin sekä tilaisuuden kasvattaa osaamistasi sekä kehittyä asuntokauppariitojen ammattilaiseksi. Tarjoamme myös nykyaikaiset työvälineet ja -tilat, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työaikamme on joustava ja palkkaasi korottaa tekemäsi työn määrä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään tammikuun aikana osoitteella henri.alinen@kiinteistolakimies.fi tai soita  puh. 020 752 8406. Lisätietoa: www.kiinteistolakimies.fi