(Poistunut julkaisusta)

Asumisyksikön johtaja
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Mäntyniemikoti

Mäntyniemi-yhdistys ry:n ylläpitämä Mäntyniemikoti sijaitsee Lahden Villähteellä, Kymijärven rannalla. Mäntyniemikoti tarjoaa ohjattua ja autettua sekä tehostettua palveluasumista erityistä tukea tarvitseville henkilöille esteettisessä ja harmonisessa ympäristössä.

TOIMENKUVA

Mäntyniemi-yhdistys Ry hakee asumisyksikön johtajaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asumisyksikön johtajaksi sosiaalityöntekijää, sosionomia tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanutta johtamaan Mäntyniemikotia.

Toimenkuvaan kuuluu yksikön esimiestehtävät, hallinnollisten asioiden hoitaminen ja vastuu toiminnan organisoimisesta Mäntyniemi-yhdistys ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti.

 

ODOTAMME SINULTA

Edellytetään johtamiskokemusta ja/tai johtamisopintoja sekä kokemusta vammaisalasta.

MUUT TIEDOT

Tiedustelut paikkaan liittyen Mäntyniemikoti Sanna Lehtinen puh. 044 344 9204.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen sanna.lehtinen@mantyniemikoti.fi tai postitse: Mäntyniemikoti Sanna Lehtinen, Tuomarintie 21-24, 15540 Villähde.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.