(Poistunut julkaisusta)

Asumisvastaava/sairaanhoitaja
Suomen CP-liitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme sairaanhoitajaa asumisvastaavaksi Laajasalon palveluasuntoihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaasi kuuluu myös tehtäviä Halisten palveluasunnoissa ja päivätoiminnassa. Asumisyksiköt tuottavat vammaispalvelulain mukaista palveluasumista. Paikkoja Laajasalon palveluasunnoissa on yksitoista ja Halisten palveluasunnoissa kuusi. Päivätoiminta tuottaa vammaispalvelulain mukaista päivätoimintaa. Asiakkaita on noin 35.

Asumisvastaavan pääasiallinen tehtävä on toimia Laajasalon palveluasunnoissa johtavan ohjaajan parina ja vastata yhdessä hänen kanssaan asumisyksikön toiminnasta. Työtehtäviisi sisältyvät myös koko palvelutoimintaan liittyviä tehtäviä, joiden määrittämisessä otetaan huomioon osaamisalueesi. Nämä liittyvät lääkehoidon organisointiin ja seurantaan. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja haluat perehtyä uusiin asioihin.  Hallinnollinen kokemus luetaan eduksi. Olet rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Asumisvastaavan palkkaluokka on G 21 ja mahdollinen henkilökohtainen lisä. Työaikana on yleistyöaika, mutta tarvittaessa työhön sisältyy ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme työntekijöillemme laajennetut työterveyshuollon palvelut sekä virkistys- ja liikuntaseteleitä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.9.2019 mennessä rekry(a)cp.liitto.fi ja laita aihekenttään viesti "Asumisvastaava". Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juha Lappalainen p. 0440 199 687.