Asumispalvelutyöntekijöitä sijaispooliin pääkaupunkiseudulle
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Haemme pääkaupunkiseudun Aspa-koteihin

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin, työskentelemään Aspa Palveluiden pääkaupunkiseudulla toimivassa, kevään aikana aloittavassa sijaispoolissa. Sinulla on kotiyksikkö, jonka päätoimisten työntekijöiden lomia ja muita poissaoloja sijaistat. Riippuen pääkaupunkiseudun muiden Aspa-kotien sijaistarpeesta, voi työvuoroja olla myös muualla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja toisinaan myös Kirkkonummella.

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla erilaisia asumisen tukipalveluja jo lähes 400 asiakkaalle. Sijaisena sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Aspan päivätoiminnassa tai ammatillisen tukihenkilönä.

Sijaispoolissa työsi on vaihtelevaa, välillä työskentelet useita viikkoja samassa Aspa-kodissa, toisinaan taas pääset saman viikon aikana tutustumaan useammankin Aspa-kodin toimintaan ja asiakkaisiin.

 

TARJOAMME SINULLE  työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa saat tehdä työtä ammattitaitoisten ja motivoituneiden työkavereiden kanssa. Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin ja tuemme sitä mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä tyky-edulla, laajalla työterveyshuollolla sekä monipuolisilla koulutuksilla.

ODOTAMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (sairaanhoitaja, lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen sekä joustavuutta ymmärtää erilaisten asiakasryhmien tarpeet sekä halukkuutta työskennellä eri toimipisteissä.

Alan työkokemus on etu, mutta ei välttämättä ehdoton edellytys. Meille tärkeää on, että haluat sitoutua Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan ja työskennellä asiakkaan arjessa hänen tukenaan.
 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Hanna-Mari Raatikaiselta, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040 689 1233.

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Tervetuloa Aspaan!


 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251489
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Hanna-Mari Raatikainen, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040 689 1233