(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko auttaa asiakasta itsenäisen elämän rakentamisessa ja olla mukana hänen arkensa isoissa ja pienissä hetkissä? Oletko opintojesi loppupuolella ja kaipaat kesälle tekemistä?

Meillä ihminen kohdataan ihmisenä ja arki rakennetaan asiakkaan kanssa yhdessä.

Haemme Espoon Laaksolahdessa sijaitsevaan Aspa-koti Stjärnhemiin asumispalvelutyöntekijää kesäsijaiseksi. Työsuhde on kokoaikainen ja työt sijoittuvat kahteen vuoroon. 

Mitä asumispalvelutyöntekijän työnkuvaan kuuluu?

Meillä työntekijät ovat tärkeä osa asiakkaamme arkea. Asiakkaat ovatkin työmme parasta antia. Asiakaslähtöisyyden lisäksi työn ytimessä on vahva itsenäisyys. Meillä saa käyttää maalaisjärkeä ja tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen.

Asiakkaillamme on erilaisia rajoitteita, ja he tarvitsevat eritasoista, yksilöllistä tukea. Asumispalvelutyöntekijän tärkein tehtävä on tämän tuen tarjoaminen ja asiakkaan avustaminen arjessa. Arkeen kuuluvat ohjaustyö ja mahdollinen lääkehoito sekä kodinhoidolliset tehtävät, välillä täytettävänä saattaa olla Kelan lomake ja välillä saatetaan esimerkiksi kannustaa asiakasta ulkoilemaan.

Aspa-koti Stjärnhem tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoitohenkilökunnan päivittäistä tukea ja apua asumiseensa. Tarjoamme asumispalvelua sekä suomen että ruotsin kielellä.

Miksi hakea töihin juuri Aspa Palveluille?

Meille töihin hakemalla pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä. Lähiesimiehemme tukevat sinua työssäsi ja saat mahdollisuuden myös ylläpitää ja kehittää osaamistasi. Jos et jotain osaa, työkaverit ja asiakkaat auttavat sinua oppimaan.

Mitä ominaisuuksia asumispalvelutyöntekijällä tulisi olla?

Koulutustaustan osalta edellytämme sinulta vähintään sote-alan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä lääkehoito-osaamista, tai valmiutta sen hankkimiseen.

Meille on tärkeää, että olet valmis tekemään työssäsi itsenäisiä päätöksiä, ottamaan vastuuta ja oppimaan paljon uutta. 

Eduksesi katsomme ruotsin kielen suullista taitoa, voimassa olevan EA-koulutuksen sekä alan työkokemuksen.

Kiinnostuin työstä! Miten toimin?

Jos tämä kuulostaa näköiseltäsi työpaikalta, jätä hakemuksesi oheisen hakunapin kautta. 

Toivomme, että pääsisit aloittamaan työt mahdollisimman pian. Haku päättyy 31.5.2020. 

Tervetuloa Aspa-koti Stjärnhemiin!