(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Ulvilassa sijaitsevaan Aspa-koti Nahkuriin

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kesälomasijaiseksi

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on kokoaikainen, työ on kaksivuorotyötä.

Aspa-kodin esittely

Aspa-Koti Nahkuri tarjoaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille Nahkurin kaupunginosassa, Ulvilassa. Nahkurissa jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto uudessa rivitalo asunnossa, jonne asukas saa tarvitsemansa tuen.

Asiakkaita tuetaan yksilöllisesti elämänhallinnassa, kuten kodin kunnossapidossa, kaupassakäynneissä, ruoan valmistuksessa ja kodin ulkopuolella asioimisessa. Työskentely asiakkaan kanssa tapahtuu asukkaan asunnossa, yhteistilassa tai yksikön ulkopuolella asiakkaan toiveen ja tilanteen mukaisesti.

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen sekä tiimin tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla.

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen, alan työkemusta ja voimassa olevaa EA-koulutusta.

 

Työn aloitus on sovittavissa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jouni Salonen, jouni.salonen@aspa.fi, p. 044 7485393

 Haku päättyy 30.4.2020. Haethan pian, täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa Aspa-koti Nahkuriin!