(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Kirkkonummen Masalassa sijaitsevaan Aspa-koti Apilaan 

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kesäloman sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ toteutetaan kahdessa vuorossa, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Aspa-koti Apila tarjoaa palveluasumisen ja tuetun asumisen palveluita mielenterveys- ja päihdeasiakkaille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Palveluiden lähtökohtana on asukkaan arvojen, aikataulujen ja kodin kunnioittaminen. Apilan henkilökunnalla on erityisosaamista erilaisten riippuvuusongelmien tuomista haasteista, monikulttuurisuustyöstä sekä neuropsykiatristen asiakkaiden ohjaamisesta.

Palvelut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa yksilöllisesti ja ne voivat koostua:

  • kotikäynneistä
  • asioinnista kodin ulkopuolella
  • sosiaalisen elämän tukemisesta
  • ryhmätoimintaan osallistumisesta

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen sekä tiimin tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla.

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa EA-koulutusta, hygieniapassia ja hyvää suomen kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista taitoa. 

Oletko opiskelujesi loppuvaiheessa? Hienoa, huomioimme haussamme myös sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden lupaukset.

 

EDUKSI KATSOMME työkokemuksen mielenterveys- ja päihdealalta sekä rohkeuden oppia uutta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. 

 

Työn aloitus on sovittavissa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Suvi Suhonen, suvi.suhonen@aspa.fi puhelin 044-7111 355

 

Hakuaika päättyy 15.4.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan.

Tervetuloa Aspa-koti Apilaan!