(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Koivurinteeseen 

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti. 

Työsuhde on kokoaikainen päivätyö. 

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt. 

Aspa-kodin esittely

Aspa –koti Koivurinne tarjoaa tuetun asumisen palveluja mielenterveysasiakkaille. Työ Koivurinteessä on itsenäistä, asiakkaiden omissa kodeissa tapahtuvaa elämänhallinnassa ja arjessa tukemista. Tavoitteenamme on asiakkaidemme elämänlaadun ja itsenäisen suoriutumisen koheneminen.

Palvelua toteutetaan Vantaan, Keravan ja Hyvinkään alueella asiakkaiden omissa kodeissa. Työ on päivätyötä ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon palveluilla.

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin ja henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen. Koivurinteessä työskentelevien luottotietojen tulee olla kunnossa.

 

EDUKSI KATSOMME työkokemuksen itsenäisestä liikkuvasta työstä, sekä voimassa olevan EA-koulutuksen.

 

Työn toivottu aloitus 20.4.2020, tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot 8.4.2020 asti palveluesimies Mira Rantanen, mira.rantanen@aspa.fi/ 040 574 8089

Hakuaika päättyy 14.4.2020. Käymme hakemuksia läpi haun aikana. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa Aspa-koti Koivurinteeseen!