(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Manteliin

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti.

Työsuhde on kokoaikainen. Aspa –koti Mantelissa työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta valittavan henkilön työaika sijoittuu aamu- ja iltavuoroihin.

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

Aspa-kodin esittely

Mantelissa tuotetaan tehostettua palveluasumista kahdeksalle aivovammaiselle henkilölle. Jokaisella asukkaalla on oma asunto ja lisäksi käytössä on yhteinen olohuone ja keittiö. Asumispalvelutyöntekijän työpäivä koostuu asiakkaiden tukemisesta ja ohjaamisesta päivittäisissä toiminnoissa ja verkostoyhteistyöstä. Asiakkaamme ovat aktiivisia kodin ulkopuolella, joten työhön kuuluu paljon myös asiakkaiden arjen organisointia.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla.

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen.

 

EDUKSI KATSOMME voimassa olevan EA-koulutuksen ja hygieniapassin

 

Työn toivottu aloitus 20.4.2020. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätiedot 8.4.2020 mennessä palveluesimies Mira Rantanen, mira.rantanen@aspa.fi, p. 040 574 8089.

 

Hakuaika päättyy 14.4.2020. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa Aspa-koti Manteliin!