(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Espoossa sijaitsevaan Aspa-koti Villa Huviin 

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ (Lähihoitaja) kesälomansijaisiksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. 

 

Aspa-koti Villa Huvissa asuu aikuisia kehitysvammaisia nuoria, jotka tarvitsevat  apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella.

Villa Huvissa elämme aktiivista arkea. Jokaisella asiakkaallamme on useita vapaa-ajan toimintoja, mm. ratsastusta, uintia, konsertteja, shoppailua jne.  Näiden mahdollistamiseksi asiakkaamme tarvitsevat mukaansa  työntekijän, joka tukee ja auttaa asiakasta yksilöllisesti eri tilanteissa.

 

Villa Huvissa työskentelee osaava ja toimintaa jatkuvasti kehittävä moniammatillinen tiimi. Vastaamme henkilökeskeisellä ja kuntouttavalla työotteella asiakkaiden hoivan, hoidon ja tuen tarpeisiin. 

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi. 

Henkilöstömme työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla. 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin,  hygieniapassia ja sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen. 

EDUKSI KATSOMME alan työkokemuksen, vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamisen ja voimassa olevan EA-koulutuksen.

Työn aloitus on sovittavissa, toivottu aloitus 1.5.2020. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tes:n mukaisen palkan lisäksi maksamme erillisen tehtäväkohtaisen lisän. 

 

Lisätietoja tehtävästä saat palveluesimies Marju Arajuuri: marju.arajuuri@aspa.fi/ puh. 040 7169072 ja palvelupäällikkö Mari Pietariselta: mari.pietarinen@aspa / puh. 041 5071323

Hakuaika päättyy 31.3.2020.

 

Tervetuloa Villa Huviin!