(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Helsingissä sijaitseviin Aspa-koti Simpukkaan ja Koralliin

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ kesälomasijaisuuksiin, määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työsuhde on kokoaikainen. Aspa-kodeissa Simpukka ja Koralli työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta kesätyöntekijän työaika sijoittuu aamu- ja iltavuoroihin. 

Simpukassa ja Korallissa tuotetaan tehostettua palveluasumista 11 aivovammaiselle ja 11 liikuntavammaiselle henkilölle. Työhön kuuluu paljon asiakkaiden arjen organisointia, sekä kodinhoidollisia työtehtäviä.

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla. 

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen.

 

EDUKSI KATSOMME  voimassa olevan EA-koulutuksen ja hygieniapassin. 

 

Työn aloitus on sovittavissa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluesimies Marju Arajuuri, marju.arajuuri@aspa.fi, p. 040 716 9072.

Hakuaika päättyy 5.4.2020. Käymme hakemuksia haun aikana läpi, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti meille.  

 

Tervetuloa Aspa-koti Simpukkaan ja Koralliin!