(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

 Haemme Vantaalla sijaitsevaan Aspa-koti Murattiin

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kesälomasijaisuuteen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on kokoaikainen, työ on kaksivuorotyötä.

 

Aspa-koti Muratti tarjoaa tehostettua- ja tuettua palveluasumista aikuisille, jotka tarvitsevat hoitohenkilökunnan päivittäistä tukea ja apua asumiseensa.

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Meille tärkeää on asiakkaan aito tasavertaisuuteen perustuva kohtaaminen ja molemminpuolinen arvostus.

Yksikkömme sijaitsee kehäradan varrella Myyrmannin ostoskeskusta vastapäätä.

Me tarvitaan just sua, ammattitaitoinen – ja rento tiimimme on valmiina perehdyttämään sinut aamu- ja iltavuoroon. Työ sopii niin opiskelijoille kuin lisätienestiä kaipaaville.

Täältä löydät meidän tiimin tekemän videon kesätyön tekemisestä meillä Aspa-koti Muratissa: https://www.instagram.com/p/B8sx4hWh-5u/ 

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla. 

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen.

 

EDUKSI KATSOMME  alan työkokemuksen, voimassa olevan EA-koulutuksen. Myös alan opiskelijat voidaan huomioida. 

 

Työn aloitus on sovittavissa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marko Hagelberg, marko.hagelberg@aspa.fi, p. 040 7092 650

Hakuaika päättyy 31.03.2020.  

 

Tervetuloa Aspa-koti Murattiin!