(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

 

Haemme Turussa sijaitsevaan Aspa-koti Aurinkopihaan

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ kesälomasijaisuuteen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on kokoaikainen, työ on kolmivuorotyötä.

 

Aspa-koti Aurinkopiha sijaistee Turun Uittamon viihtyisässä kaupunginosassa, tarjoamme asumispalveluja vaikeavammaisille aikuisille henkilöille. Aurinkopiha on pienkerrostalo, jossa on 15 asuntoa. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, lisäksi heillä on käytössään monipuoliset yhteistilat sekä piha viheralueineen.

Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista avustamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  Asiakkaan arkea tukeviin toimiin kuuluu mm. perus- ja lääkehoito, asiointi hänen kanssaan sekä kodinhoidolliset työt.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla. 

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen.

 

EDUKSI KATSOMME  alan työkokemuksen, voimassa olevan EA-koulutuksen. Myös alan opiskelijat voidaan huomioida haussa. 

 

Työn aloitus on sovittavissa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Katariina Lahtinen (katariina.lahtinen@aspa.fi , p. 044 751 6668) ke 11.3. klo 9.00-11.00 sekä ti 24.3. klo 12.00-14.00.

Hakuaika päättyy 31.03.2020.  

 

Tervetuloa Aspa-koti Aurinkopihaan!