(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita?Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Sopulirinteeseen ja Suvikumpuun 

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN

kokoaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin (vuosilomasijaisuudet). Työ on kaksivuorotyötä,  työtehtävät painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Aspa-koti Sopulirinne tarjoaa palveluasumista sekä tuettua asumista erityistä tukea tarvitseville esim. neurokirjon henkilöille ja Aspa-koti Suvikumpu puolestaan tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista asiakkaiden avustamista, tukemista ja ohjaamista heidän päivittäisessä elämässään. Haluamme tuottaa palveluissamme yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia ainutlaatuisille ihmisille.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä lähiesimiehen tuen työssäsi.

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (myös opiskelujen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat huomioidaan), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen, hygieniapassia sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Eduksi katsomme alan työkokemuksen sekä voimassa olevan EA-koulutuksen.

 

Työn toivottu aloitus on 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja kesätyöstä antaa palveluesimies Auli Aarniokoski, auli.aarniokoski@aspa.fi, p. 040 750 1155

Hakuaika päättyy 31.3.2020.

 

Tervetuloa Aspaan!