(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelutyöntekijä
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita?Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Manteliin 

kahta ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin määräaikaisiin työsuhteesiin. 

Työsuhde on kokoaikainen. Aspa –koti Mantelissa työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta kesätyöntekijän työaika sijoittuu aamu- ja iltavuoroihin.

Mantelissa tuotetaan tehostettua palveluasumista kahdeksalle aivovammaiselle henkilölle. Jokaisella asukkaalla on oma asunto ja lisäksi käytössä on yhteinen olohuone ja keittiö. Asumispalvelutyöntekijän työpäivä koostuu asiakkaiden tukemisesta ja ohjaamisesta päivittäisissä toiminnoissa ja verkostoyhteistyöstä. Asiakkaamme ovat aktiivisia kodin ulkopuolella, joten työhön kuuluu paljon myös asiakkaiden arjen organisointia.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Työhyvinvointia tuemme Aspassa mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla.

 

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan), rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen.

 

EDUKSI KATSOMME voimassa olevan EA-koulutuksen ja hygieniapassin.

 

Työn toivottu aloitus sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluesimies Mira Rantanen, mira.rantanen@aspa.fi, p.040 574 8089 

Hakuaika päättyy 31.3.2020. Tervetuloa Aspaan!