(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelujen moniosaaja Kalasatamaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Kiinnostaako sinua työskennellä kantakaupungin kiinnostavimmassa uudiskohteessa? Meillä L&T: llä tehdään työtä kirtotalouden parissa ja etsimmekin huikeaa

 

ASUMISPALVELUJEN MONIOSAAJAA TALOTIIMIIN

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Työhösi kuuluu As Oy Helsingin REDI Majakan tasokkaan asumisen kiinteistön ja asuntojen siivous. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asumispalveluiden toteuttaminen Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä. Tässä pestissä et varmasti pääse tylsistymään ja olet asukkaiden lifestylessä tiiviisti mukana: työpäivääsi voi kuulua asuntojen siivoamista tiptop-kuntoon ja huolehtimista loistavista yhteisistä tiloista mm. klubitila, kuntosali ja kattoterassi. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ ja töissä ollaan pääsääntöisesti arkisin klo. 6 - 14. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tuntipalkka tehtävässä on 12,15€/h.

 

Fun fact kohteesta: Rakenteilla oleva Majakka on Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja siitä rakentuu Suomen korkein asuintalo :) 

 

Ketä etsimme? Toivomme sinulta ennen kaikkea asiakasystävällistä asennetta ja reipasta otetta työhön. Työ sisältää paljon asiakaskohtaamisia, joten sinulta luistaa niin suomi kuin englantikin ja tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme että sinua motivoi fyysinen työ, jossa pääset näkemään kättesi jäljen. Vastaava työkokemus on tehtävässä eduksi, mutta asenne ratkaisee pidemmällä tähtäimellä!

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaika,  sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Urapolkuja meillä on moneen eri lähtöön ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Työnteossa sinulla on tukena mukava tiimi ja kunnon työvälineet.

 

 

Kiinnostuitko? Mikäli mielenkiintoinen ja vaihteleva työ Majakassa kiinnostaa, lähetäpä hakemuksesi nettisivujemme kautta 27.10.2019 mennessä. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry(a)lassila-tikanoja.fi. Huom! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin nettisivujemme kautta.