(Poistunut julkaisusta)

Asumispalvelujen esimies, Resurssikeskus, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Resurssikeskus

Kielotie 25, 01030 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.07.2020 - 


Esimies - tervetuloa töihin Vanhus -ja vammaispalvelujen uuteen Resurssikeskukseen!

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen uusi Resurssikeskus palvelee Vantaan sairaalan, erityisasumisen sekä kotona asumisen tuen palveluyksikköjä. Resurssikeskus on avautunut 1.1.2020.

Haemme kahta Asumispalvelujen esimiestä vakituiseen virkaan kehittyvään yksikköömme. Esimiehenä vastaat tulosalueen strategian siirtymisestä käytäntöön, omaat taloustietoisen ajattelutavan sekä toimit lähiesimiehenä varahenkilöstön henkilökunnalle. Teet tiivistä yhteistyötä vanhus- ja vammaispalvelujen eri toimiyksiköiden esimiesten kanssa. Olet mukana luomassa, kehittämässä ja yhdenmukaistamassa verkostojamme sekä toimintojamme. Tehtäviisi kuuluu varahenkilöstön sijoittelu, sisäisten siirtojen organisointi, tarvittavan ostopalvelun hankinta sekä osaamisen vahvistaminen vanhus- ja vammaispalvelujen yksiköissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, ratkaisukeskeisyyttä sekä innostunutta ja pitkäjänteistä asennetta toiminnan kehittämiseen.

Me Resurssikeskuksena olemme valmiit panostamaan ja kehittämään toimintaa ja johtamisjärjestelmää. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä mukaan uuden Resurssikeskuksen toimintaan. Vastuuyksikkömme on ammattitaitoinen, joustava ja työilmapiiri on avoin ja iloinen. Saat parhaan perehdytyksen ja vertaistuen. Hae rohkeasti mukaan!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2005 §8 tai 559/1994 §5 mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3151,99 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min / viikko, yleistyöaika


Yhteystiedot:

Resurssikeskuksen päällikkö
Maaret Hilden-Rantala
P. +358408487365
maaret.hilden-rantal@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Hallintoylihoitaja
Lea Laakso
P. +358403534342

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.