(Poistunut julkaisusta)

Asumisohjaaja, vammaisten tuettu asuminen, kesäajan sijaisuus, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
vammaisten tuettu asuminen


Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.06.2020 - 31.07.2020


Hei sinä sosionomi tai alan opiskelija! Oletko urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi vai oletko jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään hankkimaasi osaamista? Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa tämä on mahdollista kesälomasijaisuuksien aikana!

Haemme kahta työntekijää asumisohjaajan kesäsijaisuuteen tuettuun asumiseen. Tällä hetkellä määräaikaisuus on 31.07.2020 asti, mutta pyrimme jatkamaan sijaisuuksia mahdollisuuksien mukaan. Työ on liikkuvaa ja asiakkaita tuetaan erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa heidän kotonaan tai muussa ympäristössä. Työ vaatii itsenäistä työotetta. Tukea saa tarvittaessa huipputiimiltä!

Tervetuloa Vantaalle töihin!

Erityisasumisessa toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin ja omaisten kanssa. Teet hoitotyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden arki on aktiivista ja heidän toiveisiinsa perustuvaa. Arvostamme positiivista otetta ikäihmisten kanssa työskentelyyn.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa/Elämää Vantaan palvelutaloissa
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, vantaan palvelutalot-asukkaiden näköistä elämää@vantaanpalvelutalot
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai alan opiskelija, jolla riittävä määrä opintoja suoritettuna

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Opiskelijalta opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvammatyöstä ja kotiin annettavista palveluista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Palkkaus määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Enintään puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, 2- vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Lehtonen, Terhi

0438258876

terhi.lehtonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.