(Poistunut julkaisusta)

Asumisneuvoja
TVT Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

TVT Asunnot Oy hakee osaavaan joukkoonsa

ASUMISNEUVOJAA

Asumisneuvojan työn keskeisimpiä tavoitteita on asumisen onnistuminen sekä vuokranantajan että asukkaan näkökulmasta. Asumisneuvojana tehtäväsi on tarjota asukkaille ohjausta ja neuvontaa sekä aktivoida asukkaita tarvittaessa käyttämään tarjolla olevia palveluja sekä tukijärjestelmiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kahden asumisneuvojamme kanssa. Tapaat asiakkaita sekä toimistolla että tarvittaessa heidän kodeissaan. Teet yhteistyötä myös vuokravalvontamme, isännöitsijöidemme ja asuntopalvelumme sekä Turun kaupungin hyvinvointitoimialan ja muun alueen palveluverkoston kanssa. Asumisneuvojan toimintaa ohjaa ohjausryhmä, jonka jäsenet koostuvat Turun kaupungin hyvinvointitoimialan sekä TVT Asunnot Oy:n edustajista.

Sinulla on sosionomin (amk) tai vastaava koulutus sekä monipuolista sosiaalialan työkokemusta ja elämänkokemusta. Arvostamme taloudellisten tukimuotojen ja palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Olet aloitekykyinen, itsenäinen ja tartut napakasti toimeen. Et kaihda vaikeitakaan asioita. Sinulla on tilannetajua ja pystyt hoitamaan hankalatkin tilanteet ystävällisesti ja arvostavasti. Osaamisellasi ja yhteistyötaidoillasi saavutat niin asukkaiden, yhteistyöverkoston kuin työyhteisönkin luottamuksen. TVT Asunnoilla arvostetaan halua oppia uutta ja kehittyä.

Lisätietoja antaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Sari-Anne Poikkijoki. Tavoitat hänet parhaiten ke 7.3. klo 8-9, ma 12.3. klo 15-16 ja ke 14.3. klo 16 – 17 numerosta 050 516 7399.

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 18.3. sähköisesti osoitteeseen www.romana.fi kohdassa ”Hae ilmoitettua tehtävää” / TVT Asunnot Oy – asumisneuvoja.